Hoe we werken

[one-third-first]

1 Bepalen lokatie

We werken hoofdzakelijk met gemeentestichters die het Goede Nieuws van Jezus willen verspreiden naar de onbereikten. We bekijken of de mensen op de lokatie deze visie uitleven en of ze de tijd en resources hebben om bedrijven te gaan starten.
[/one-third-first]
[one-third]

2 Business training

In de vijfdaagse interactieve Pioneer Business Planting training leren we deelnemers hoe ze business kunnen gebruiken om de verlorenen te bereiken, hoe ze een business plan kunnen schrijven en vaardigheden om hun bedrijf te starten en te managen.
[/one-third]
[one-third]

3 Business plan

De deelnemers starten met het doen van onderzoek in hun gemeenschappen. Hieruit verzamelen ze informatie en gaan ze aan de slag met het schrijven van hun business plannen.
[/one-third]
[one-third-first]

4 Business coaching

Aan de hand van twee wekelijkse coachingsgesprekken, helpt een ervaren business coach de deelnemers met het ontwikkelen en schrijven van hun business plan en met de vaardigheden die nodig zijn om hun bedrijf te starten en te laten groeien.
[/one-third-first]
[one-third]

5 Financiering

Wanneer blijkt dat het bedrijf winst gaat maken, is de volgende stap de startup te financieren. We moedigen de deelnemers aan om lokaal kapitaal te vinden via microkrediet organisaties, persoonlijke spaarpotten, leningen van vrienden enz. Daarnaast zetten we ook lokale FAITH funds op om de bedrijven te helpen starten.
[/one-third]
[one-third]

6 Start en vermenigvuldig het bedrijf

De deelnemers starten hun bedrijven onder begeleiding van een coach. Wanneer het bedrijf succesvol is, wordt er een nieuw bedrijf vanuit gestart om het evangelie te verspreiden.
[/one-third]